28 oktober is de dag...

de Coronapandemie lijkt voorbij, in ieder geval mogen wij jullie weer ontvangen

We gaan weer pubquizzen in het City Theater, Hoofdstraat 145 in Schijndel.
Op dit moment hebben we nog geen hele agenda...maar die hopen we snel te kunnen maken.
Dat heeft vooral te maken met feestdagen en beschikbaarheid van onze huislocatie.

Voor 28 oktober is het fijn als je je per mail aanmeldt met je team op info@pubquizbrabant.nl
Geen paniek als je niet meteen een bevestiging krijgt, onze emailbewaker heeft even sporttechnische verplichtingen elders op de wereld.

Er is normaal gesproken plaats genoeg, maar voor ons en de locatie is het prettig om wat te kunnen voorbereiden (we zijn bijna vergeten hoe het ook alweer werkt namelijk).

Wel zijn nog de corona toelatingseisen verplicht!
Mocht een teamlid nog leuke vragen, fotomomenten, bonusaudio en/of audio hebben verzameld tijdens al jullie thuis pubquizzen afgelopen corona periode...

wij zijn er heel blij mee...mail ze.

Zin?

Zoals gezegd: je bent van harte welkom op donderdag 28 oktober in het City Theater aan de Hoofdstraat in Schijndel. Teams van maximaal 5 personen, maar je mag ook als duo of trio meedoen!

Je bent vanaf 19.30 uur van harte welkom om je ideale tafeltje of barkruk te vinden.

Om 20.30 uur start de quiz en reserveren is gewenst...binnenlopen mag natuurlijk ook...we garanderen niet dat er plek is en proberen jullie op de hoogte te houden via de media hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn.

We zijn hier voor deze keer iets vloeibaarder in aanvangstijd...omdat velen elkaar allang niet meer gezien hebben, zal er ook ruimte zijn om even bij te buurten.

Stuur een mailtje naar info@pubquizbrabant.nl om je team aan te melden.
Geef wel even je teamnaam aan, dan kunnen we die alvast op een tafel zetten voor je. Zodat er een tafel voor je vrij is deze avond. Inschrijfgeld is 15,- per team.

 

Pubquiz?

Geloof het of niet, er zijn nog steeds mensen die niet weten wat een pubquiz is. We zullen het nog eens uitleggen. Het is eigenlijk een vorm van Triviant, maar dan met vrienden tegen heel veel andere teams. Moet je dan een bolleboos zijn om te kunnen winnen? Nee! Helemaal niet, de vragen kunnen werkelijk over van alles gaan. Over goede tijden Slechte tijden, EK snooker 2021 in Portugal, Calimero, voetbal of onze Haagse Politiek.
Er doen ook veel teams van buiten Schijndel mee. Verwacht dus geen specifieke vragen over Schijndel. We willen iedereen een eerlijke kans geven.

De vragen

Om jullie een beetje een beeld te geven van de vragen, hier wat voorbeelden uit voorgaande jaren:
* Wie klom op de trap om de giraffe een klontje te geven? (Dikkertje Dap)
* Met welke meidengroep werd Beyoncé bekend? (Destiny’s Child)

Terug naar overzicht
Copyright © 2017 Pubquiz Brabant