inschrijving geopend!

Donderdag 15 september start weer een nieuw seizoen Pubquiz.

SCHIJNDEL - De zomer is voorbij, de vakantie zit erop. Maar niet getreurd want het betekent ook een nieuw seizoen quizzen in  Tapperij de Beurs in Schijndel.

Traditiegetrouw start het seizoen met het  Open Schijndelse Kampioenschap.  Het is weer de start van het seizoen, waarin je met je team, kunt meestrijden om de Cup met de  grote oren. Realiseer je wel dat, mocht je winnen, je wat ruimte moet vrij maken in huis. Deze trofee gaat namelijk heel wat woonruimte in beslag nemen.

OSKP?

Het Open Schijndelse Kampioenschap, de naam zegt het al, is een open kampioenschap. Er doen dus ook veel teams van buiten Schijndel mee. Verwacht dus geen specifieke vragen over Schijndel. We willen iedereen een eerlijke kans geven.

De vragen

Om jullie een beetje een beeld te geven van de vragen, hier wat voorbeelden uit voorgaande jaren:
* Welke kinderbezigheid heet in het zweeds Hoppa hage en in het afrikaans eenbeentjie? (hinkelen)
* wat is de naam van de antropomorfe kraanvogel uit de Donald Duck strips, die in de VS 'gyro gearloose' en in Italië 'Archimede Pitagorico wordt genoemd? (Willy Wortel)

Zin?

Zoals gezegd: je bent van harte welkom op donderdag 15 september bij Tapperij de Beurs aan de Hoofdstraat in Schijndel. Teams van maximaal 5 personen, maar je mag ook als duo of trio meedoen!

Je bent vanaf 19.30 uur van harte welkom om je ideale tafeltje of barkruk te vinden. Om 20.30 uur start de quiz en reserveren mag ook. Stuur dan een mailtje naar info@pubquizbrabant.nl . Je kunt ook een whatsapp sturen naar één van de telefoonnummers die op www.pubquizbrabant.nl terug zijn te vinden onder contact.
Geef wel even je teamnaam aan, dan kunnen we die alvast op een tafel zetten voor je. Zodat er een tafel voor je vrij is deze avond. Inschrijfgeld is 15 euro per team.

Terug naar overzicht
Copyright © 2017 Pubquiz Brabant